Een hennepadvocaat snel geregeld

Politieverhoor Hennepkwekerij: Hennepkwekerij Opgerold

Politieverhoor na inval politie in Hennepkwekerij?

Als een hennepkwekerij is opgerold, wordt u verhoord door Politie. U moet dan een verklaring afleggen als verdachte op het politiebureau.

Dit kan op twee manieren.

  • U kunt als verdachte zijn aangehouden en direct worden verhoord. U heeft dan mogelijk al met een advocaat gesproken.
  • Of u wordt per brief of telefoontje van de politie uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau.

Het is belangrijk direct in actie te komen en contact op te nemen met een advocaat, het beste voorafgaande aan uw Politieverhoor of uw aanhouding. Als u bij de politie een verklaring aflegt, kan die later niet meer worden ingetrokken. Als politie dan een vormfout heeft gemaakt, dan wordt u mogelijk toch op uw eigen verklaring veroordeeld. Liegen als verdachte of een beroep op het zwijgrecht is niet altijd verstandig, omdat een rechter vaak veel geloof hecht aan de eerste afgelegde verklaring.

We verwijzen u verder graag naar onze instructievideo over het 'politieverhoor hennepkwekerij', waarin mr. Sander Arts, ervaren hennepadvocaat, uitleg geeft over het politieverhoor 

Als u bent verhoord door politie, dan is het dus verstandig om een advocaat in te schakelen als de hennepkwekerij is opgerold. Uw advocaat vraagt de processtukken (proces-verbaal) voor u op, bestudeer deze en adviseert u wat u het beste kan doen in uw hennepzaak om straf te voorkomen of zo laag mogelijk te houden.

Via deze website kunt u snel, gratis en vrijblijvend in contact komen met een advocaat met ervaring in hennepzaken. Na het invullen van het contactformulier wordt snel contact met u opgenomen.

Als u het formulier invult neemt een deskundig hennepadvocaat contact met u op

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

(Dit kost een paar minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan een advocaat verstrekt)

U accepteert met het invullen onze beperking van aansprakelijkheid en privacyreglement

Politieverhoor volgens het Openbaar Ministerie

Wat houdt het politieverhoor in?

 De politie mag voor verhoor een persoon maximaal zes uur op het politiebureau vasthouden. In die zes uur telt de nacht niet mee. Het kan dus voorkomen dat een persoon ook s'nachts op het bureau moet blijven. Als dat voor het onderzoek nodig is, kan de (hulp)officier van justitie bevelen dat de verdachte langer dan zes uur moet worden vastgehouden. Hij wordt dan in verzekering gesteld.

In de wet staat dat de verdachte niet verplicht mag worden bij te dragen aan zijn veroordeling. Hij is niet tot antwoorden verplicht, dat moet hem voor aanvang van het verhoor medegedeeld worden en die mededeling moet in het proces verbaal worden opgenomen. Volgens de Hoge Raad moet als verhoor worden beschouwd "alle vragen aan een door een opsporings ambtenaar als verdachte aangemerkt persoon betreffende diens betrokkenheid bij een zeker strafbaar feit" het bevragen van de personalia maakt geen deel uit van het verhoor

 

bron: www.om.nl

Video's

Hennepkwekerij opgerold Politieverhoor (Video)

Hennepkwekerij opgerold Politieverhoor (Video)

Tips voor uw politieverhoor van strafrechtadvocaat mr. Sander Arts

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten beschikbaar.