Een hennepadvocaat snel geregeld

Tom zitting hennep

Een TOM-Zitting betekent dat de Officier van Justitie u een straf wil opleggen, zonder dat een onafhankelijk rechter naar de hennepzaak kijkt. Het kan dan best zijn dat de straf te hoog is of de zaak voor de rechter tot een vrijspraak zou leiden.

LET OP: Als u een straf accepteert van de Officier van Justitie bij de OM-Zitting komt dit gewoon op uw Documentatie (strafblad) te staan. Het is dus een misverstand dat u een strafblad zou kunnen voorkomen door een aanbod van de Officier van Justitie aan te nemen. Daar kunt u dan later problemen mee krijgen, als u bijvoorbeeld een Verklaring over Gedrag (VOG) nodig heeft.

Het aanbod van de Officier van Justitie kan een taakstraf (werkstraf) zijn in uw hennepzaak. Maar ook kan worden gevraagd een bedrag te betalen (verkregen voordeel) dat u met de hennepteelt volgens Justitie zou hebben verdiend.

Regelmatig doet de Officier van Justitie een aanbod wat onjuist of te hoog is. Er wordt bijvoorbeeld dan geen rekening gehouden met een vormfout van Politie, of met de richtlijnen die rechters hanteren in de praktijk (die vaak lager zijn dan die van de Officier van Justitie). Ook wordt niet altijd goed naar het bewijs gekeken in het belang van de verdachte. Zo wordt een 'zwakke zaak', die bij de rechter mogelijk tot vrijspraak kan leiden, met een transactie afgedaan.

Het is dan belangrijk u voor en tijdens de (TOM) zitting in uw hennepzaak door een ervaren advocaat te laten bijstaan.Mogelijk is een vormfout gemaakt door politie, of is het voostel van de Officier van Justitie veel te hoog. Uw advocaat kan zo nodig met kracht van juridische argumenten met de Officier van Justitie onderhandelen'.

Als u het formulier invult neemt een deskundig hennepadvocaat contact met u op

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

(Dit kost een paar minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan een advocaat verstrekt)

U accepteert met het invullen onze beperking van aansprakelijkheid en privacyreglement

Video's

Hennepkwekerij opgerold: OM (TOM) Zitting

Hennepkwekerij opgerold: OM (TOM) Zitting

Hennepkwekerij opgerold: OM (TOM) Zitting

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten beschikbaar.